Dobrodošli na Istra Photo Tour


t

Poštovani posjetitelji ove stranice tj. bloga o Istri!

www.poistri.eu

Istra┼żite cijeli poluotok Istra, upoznajte nova mjesta, povijesne gradove i gradi─çe, polja, proplanke, jezera, izvore, slapove, vidikovce, crkvice, male uske staze i putove, predivne oto─Źi─çe zapadne Istre, ljude i doga─Ĺaje, manifestacije i sve drugo što Istru ─Źini neodoljivom i privla─Źnom kao Terra Magica!

Svojim obilaskom i izletima u slobodno vrijeme ovdje sam postavio razne korisne informacije uz pregršt fotografija koje ─çe Vas pokrenuti da i Vi nešto obi─Ĺete i vidite. Kako Ja volim putovati i skitati u slobodno vrijeme a Istra mi je vrlo blizu tako ─çu uvijek moje izlete i moja putovanja podijeliti ovdje sa svima Vama :) Nadam se da ─çe Vam se to svidjeti i da ─çe Vas ponukati da i Vi posjetite nešto od toga tj dati Vam ideju za slobodan dan, vikend, izlet u prirodu!

Ako je mo┼żda neka informacija neto─Źna ili ┼żelite nadopuniti ─Źlanak novim informacijama dovoljno je da ostavite poruku u komentar objave bloga ili se javite na email, zahvaljujem se! Tako─Ĺer ako ┼żelite da ovdje napravim i objavim reporta┼żu o va┼íem mjestu, selu, nekom zanimljivom doga─Ĺaju javite se za dogovor na email poistri@poistri.eu

Pratite informacije i u Facebook grupi:
www.facebook.com/groups/putovimaistre

Istarske atrakcije (obi─Ĺeno):

#1. Špilja Feštinsko kraljevstvo u Istri selo Feštini
#2. Špilja Mramornica Brtonigla @ Stancija Drušković (Sterle), Brtonigla
#3. Zipline Pazinska Jama

#4. Nacionalni park Brijuni

 

U planu za obilazak :)

Jama Baredine, Nova Vas - Gedi─çi

Podzemni jamski grad - Labin Art Republika

Parenzana Train (Vi┼żinada - Motovun)

Provedi dan s rangerom - park prirode U─Źka

Rt Kamenjak - Medulinski arhipelag

Dolinom rijeke Mirne od Antenal do Ponte Porton

 

ponedjeljak, 2. svibnja 2016.

Putopisi po Istri @ Grad Rabac - 29.04.2016

Nakon Luke Plomin, put do Rapca nas je vodio preko naselja Ripenda na Gornji Rabac da bi se spustili do malog slikovitog turisti─Źkog mjesta Rabac. 


Grad Rabac © istra-photo-tours.eu 29.04.2016

U┼żivali smo u prelijepom pogledu i predivnom zalasku sunca prema starom gradu Labinu i nebom pro┼íaranim oblacima i obalom oko Rapca. 

Osim nekoliko hotela turisti─Źkog naselja i kampa u Rapcu nema nekih zna─Źajnih kulturno povijesnih objekata, osim mirnih uvala i ─Źistog mora. 

Foto&Blog: Borna ─ćuk © www.poistri.eu
Snimljeno: 29.04.2016

Fotogalerija (Facebook): https://goo.gl/WNVtQn