Opatija advent 2022/2023 - Doživite najljepši Advent uz more u Opatiji!

 Doživite najljepši Advent uz more u bajkovitoj atmosferi grada Opatije. Dođite, prošećite prekrasno okićenim gradom i provedite božićne blagdane za pamćenje od 25.11.2022. - 08.01.2023.Pogledajte video sa otvorenja adventa u Opatiji 25.11.2022

Od 19. do 23. prosinca ispred gradske tržnice održat će se Božićni sajam pod nazivom Opatijsko za pod bor na kojem će se prezentirati Feel&Taste lokalni proizvođači.

Prigodni programi hotelijera i ugostitelja

Adventsku ponudu i prigodne programe pripremili su i brojni opatijski hotelijeri i ugostitelji. Imperial Xmas na terasi hotela Imperial, Strauss Xmas na terasi hotela Palace Bellevue, adventska ponuda i glazbeni programi u hotelima Milenij i Continental te prigodni tematski tjedni u Tabù Lounge Baru u Iki samo su neki od brojnih blagdanskih punktova s raznovrsnom ponudom.

Središnji dio programa grupacije LRH bit će u kavani Imperial i kavani Strauss. Na terasi kavane Imperial postavljene su i adventske kućice s prigodnom ponudom, a u kavani se nastavljaju obiteljska jutra s animacijom za djecu, ali u blagdanskom ruhu.

Advent će se zavući u sve kutke Opatija. Najljepši Advent uz more ove godine širi se i na Iku.

Advent od morskih valova do vrha Učke

Od 9. do 26. prosinca, svaki petak, subotu i nedjelju, te na Staru godinu, svi koji žele doživjeti Advent na valovima mora moći će uživati u panoramskim vožnjama brodom Jadera duž Opatijske rivijere, a božićni ugođaj proširit će se i do vrhova Učke. Od 16. do 18. prosinca ispred Visitor centra na Poklonu svoju rezidenciju preselit će Djed Božićnjak koji s veseljem očekuje mnogobrojnu djecu s božićnim željama.

Višestruki ispraćaj Stare godine. Opatija je tradicionalno mnogima omiljeno mjesto za doček Nove godine. Zadnje polne va Opatije ispratit će se na Tomaševcu, djeca će svoj doček imati od 11 sati na Maloj ljetnoj pozornici, u novu 2023. godinu ispred gradske tržnice uvest će nas Grooversi, Koktelsi i Šajeta, a na Ljetnoj pozornici Dellboysi. Glazbeni nastupi već od 11 sati ujutro, pa do dugo u noć uz doček Nove godine očekuju nas i ispred Umjetničkog paviljona Juraj Šporer te na novogodišnjem Xmas Street Partyju od hotela Savoy do Ville Madonna.

Primjedbe