Google Maps | uređivanje i ispravke na Google kartama

S obzirom na to da mnogi koriste Google karte (Google maps) za svoja putovanja ili poslovno predstavljanje podaci i informacije bi trebale biti točne ali na kartama često nailazimo na razne pogreške i netočne informacije što i nije baš jednostavno ispraviti ako se ne zna procedura ili ako niste u programu lokalnih vodiča. Naravno, ne može se dodati i ispraviti sve što kome padne na pamet, svaka promjena mora proći proces odobrenja drugih korisnika i samog Googla. 

Stoga ako Vam je potrebno bilo što da sami niste mogli riješiti kontaktirajte me da vidim što se može napraviti. 90% zahtjeva može a ostalo ipak ovisi o Google servisu zbog algoritama sistema. Za vaše potrebe vršim uređivanje i ispravke na Google Maps, dajem pomoć oko izrade Google My Business stranica uz kvalitetno fotografiranje vaših objekata (poduzeća, apartmani, ugostiteljski objekti, trgovine) da sve bude ispravno da Vas netko lako pronađe pomoću Google karata! 

Google My Business je inače besplatan servis (morate imati Google račun tj gmail adresu) i vrlo je značajan za besplatnu promociju ali ga je potrebno od početka ispravno postaviti sa što više točnih informacija i s kvalitetnim fotografijama koje će Vas predstavljati ovdje.

Kao vlasnik Google Business stranice, imate mogućnost postaviti vlastite fotografije. One su ono prvo što vaši kupci vide i mogu ostaviti snažan dojam, pa se vrijedi potruditi i postaviti zaista upečatljive i kvalitetne fotografije, ako Vam je potrebna pomoć možete me kontaktirati za izradu fotografija.

Ako još uvijek niste dodali svoju tvrtku na Google Maps, došlo je pravo vrijeme da to učinite.

- 96% vlasnika računala pretražuje tvrtke u susjedstvu uz pomoću Google My Business
- 46% svih pretraživanja na Googleu odnosi se na pretraživanje tvrtki u susjedstvu
- 64% korisnika služi se tražilicama i direktorijima kao glavnim načinom pretraživanja poslovanja u okolici
- 50% korisnika koji mobilnim telefonom pretražuju poslovanja u okolici pretražuju informacije o tvrtki, kao što su adrese ili broj telefona
- 78% pretraživanja poslovanja u okolici na mobilnom telefonu rezultira kupnjom

Za sada samo 50% tvrtki koristi Google My Business pa je ovo velika prilika za sve koji se upišu.

Također mogu kreirati i razne GPX karte sa svim lokacijama i podacima što je vrlo korisno za turističke zajednice koje imaju na svojem području razne šetnice i staze tako da dobivate svoju Google kartu koju možete prikazati na svojim web stranicama i tako olakšati vašim gostima, posjetiteljima obilazak zanimljivih lokacija, da ne spominjem javne sadržaje poput ruta za jogging, biciklizam i slično, institucije, spomeničke lokalitete.

Za više informacija kontaktirajte me preko obrasca za kontakte na stranici, Hvala!

Nema komentara:

Objavi komentar

Komentar, prijedlog, nadopuna